George Grammatikoglou

Μηχανικός cloud

g.grammatikoglou@ioniki.net | +30 2541 36 02 44

Ο Γιώργος Γραμματίκογλου είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Εντάσσεται από το 2022 στο δυναμικού του ομίλου ΙΩΝΙΚΗ και απασχολείται ως προγραμματιστής. Κύριες αρμοδιότητες του αποτελούν η ανάπτυξη και συντήρηση κώδικα.

Ως προγραμματιστής εξειδικεύεται στη δημιουργία διαδικτυακών εφαρμογών, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών και λειτουργιών στα λογισμικά του ομίλου. Θεωρεί πως το βέλτιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω της ομαδικής συνεργασίας. Στοχεύει στη ενίσχυση της απόδοσης και ευελιξίας των εφαρμογών που αναπτύσσει σε καθημερινή βάση.

Projects

18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Ανάλυσης εκκινεί σήμερα τις εργασίες του στην Ξάνθη
ΙΩΝΙΚΗ Daily

Στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Ανάλυσης λαμβάνοντας τη σκυτάλη από το προηγούμενο που πραγματοποιήθηκε το 2022 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Ανάλυσης αποτελεί

Human-centric business development
ΙΩΝΙΚΗ Consultancy

Στον τομέα της επιχειρηματικής και οικονομικής ανάπτυξης, έχει γίνει αυξανόμενη αναγνώριση της σημασίας της τοποθέτησης των ανθρώπινων πόρων στο επίκεντρο των στρατηγικών και των διαδικασιών λήψης αποφάσεων.
Η ανθρωποκεντρική επιχειρηματική

How Edge Computing complements Cloud for more efficient processing of data
ΙΩΝΙΚΗ Cloud

Το Edge Computing αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση στην επεξεργασία δεδομένων, με επίκεντρο την τοπική επεξεργασία κοντά στην πηγή. Σκοπός αυτού του κειμένου είναι να εξετάσει τα πλεονεκτήματα του Edge Computing και τον τρόπο με τον οποίο συμπληρώνει την παραδοσιακή επεξεργασία δεδομένων, προσφέροντας αποτελεσματικότερη λύση για εφαρμογές πραγματικού χρόνου και τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη.

Articles

Photoreal office

Interior Decoration

Είναι ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου ενός κτιρίου με τη αισθητική και τη δημιουργία πρωτότυπων λύσεων με ποιοτικά υλικά, είτε ανήκουν στην κατηγορία της παραδοσιακής,

Άνδρας χαράσσει ψηφιακά ανοδικό γράφημα

Project Management

H ΙΩΝΙΚΗ Engineering παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης έργου στο σύνολό του για όλους τους τύπους κτιρίων, εμπορικές, βιομηχανικές και τουριστικές εγκαταστάσεις. Τα έργα των πελατών μας

Photorealistic Rendering

Photorealism is called three-dimensional depiction of buildings or other design objects with the help of a computer, with a faithful representation of materials, colors and lighting.

κράνος και γυαλιά μηχανικού

Safety Technician Services

The security officer provides to the employer's instructions and advice on matters relating to health and safety at work and the prevention of occupational accidents. The working time depends on the number of employees and the degree of risk of the business.